X
تبلیغات
طب گیاهی و اسلامی

طب گیاهی و اسلامی

درمان کامل با داروهای گیاهی یک اربعین (چهل روز) میباشد... ابو علی سینا

نوشیدنی های گرم جایگزین چای

سلام دوستان

همانطور که قول داده بودم چند تا نوشیدنی گرم جایگزین چای براتون آماده کردم که سرشار

از خاصیت و مورد تایید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان طب گیاهی میباشد.

نکته مهم:  ترجیحا این نوشیدنی ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید

 با عسل میل کنید. نوشیدنی ها  را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.

تذکر: به جای واژه نوشیدنی گرم از واژه چای استفاده شده که منظور چای نیست

 

1-چای گل گاو زبان و سنبل الطیب:                                     طبیعت:گرم و تر

خواص:خواب آور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو

 درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،دردکلیه،قولنج،اسپاسم،

 تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه

طرز تهیه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل

 الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید

2- چای زیر فون:                                                                       طبیعت:گرم

خواص:آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،میگرن های مزمن،بی خوابی،سردرد،بیماری های

 ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرتروز،نقرس،سیاتیک

مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.

هشدار:برای خانم های باردار ممنوع است.

طرز تهیه:یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر

 مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.

3-چای بادرنج بویه:                                                              طبیعت بسیار گرم

خواص:مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب

 آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک

(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)

طرز تهیه:یک مشت کوچک بادرنج بویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه

جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

4-چای بادرنج بویه و زیرفون:                                                 طبیعت:گرم

خواص:تقویت قلب و اعصاب،خواب آور،نشاط آور،آرامبخش،خونساز،ضد بوی بد دهان،خواب های

وحشتناک،بیماری های کلیه،صدای گوش

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویه + دو لیوان آب جوش،باشعله

 مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

5-چای به لیمو و زیرفون                                                       طبیعت:گرم

خواص:آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور در شب،تب بر،شستشو

دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های

 عصبی،میگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن

طرز تهیه:یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و

ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

6-چای دارچین                                                                   طبیعت:گرم

خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و

مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار

 خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهان،دردهای

 استخوانی،دیابت،سردی بدن

هشدار:برای زنان باردار مضر است.

طرز تهیه:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله

 غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی درآید.


7-چای زنجبیل                                                            طبیعت:گرم و خشک

خواص:تقویت:حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط

 آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید

 برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر

 درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون

هشدار:زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.

طرز تهیه:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را

 گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید.


8-چای زعفران                                                                  طبیعت:گرم

خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمی،محرک نیروی جنسی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار

 آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان،تسکین

 آسم و سیاه سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندان

طرز تهیه: مقدار کمی + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

 


9-چای نعناع                                                                  طبیعت:گرم

خواص:لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی ها گوارشی،کمک به هضم غذا،مقوی

 اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری

 های حلق و گلو(از پونه قوی تر است)ضد:نفخ،سکسکه،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.


10-چای پونه                                                       طبیعت:اوایل بهار :گرم؛پاییز:خشک

خواص:قوی ترین آنتی بیوتیک،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیار مفید

 برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط،تقویت:معده،قلب،جهاز هاضمه؛ضد:تب ادراری،سرفه،حساسیت،نفخ،

 نقرس،سکسکه،آشفتگی،دل بهم خوردگی،خستگی،مفید جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.


11-چای چلتوک برنج                                                      طبیعت:گرم

خواص:سرشار از ویتامین های ب،تقویت مغز واعصاب و قلب،ضد یبوست مزمن،جلوگیری از ریزش و

سفید شدن مو

طرز تهیه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش،با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشد سپس با

شعله غیر مستقیم یک ساعت دم بکشد.


12-چای گلپر                                                                   طبیعت:گرم و خشک

خواص:تقویت کننده عالی حافظه،قوه باه،قلب و عروق؛اشتها آور،کمک به هضم غذا،شفابخش بیماری

 یرقان،پاکسازس کبد و دفع صفرا،تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن مفید است؛ضد:صرع قوی،

 فراموشی،اسهال،تنبلی معده،جوش و دمل

طرز تهیه:یک قاشق مربا خوری رادر یک لیوان آب جوش ریخته،ظرفی را در آن گذاشته،می گذارید پانزده

 دقیقه بماند تا به رنگ زرد درآید.

13-چای کوهی                                                               طبیعت:گرم

خواص:آرام بخش،ضد:حساسیت،ادرار آور،باز کننده گرفتگی های روده و کبد،تقویت سیستم ایمنی

طرز تهیه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.


14-چای میوه نسترن                                               طبیعت:معتدل و خشک

خواص:سرشار از ویتامین ث،مقوی معده،پایین آورنده فشار خون،ضد:قند خون،درد و ورم کلیه،اسهال

طرز تهیه:پانزده عدد را در یک قوری + دو لیوان آب سرد،با شعله مستتقیم جوش آید سپس شعله را

کم کنید تا با همان شعله مستقیم یک ساعت باشد تا آب آن به تدریج بخار شود سپس با شعله غیر

مستقیم سه ساعت دم بکشد.


15-چای بابونه                                                       طبیعت:معتدل،دیم آن گرم و خشک

خواص:آرام بخش اعصاب و مغز ومعده و روده و تقویت آنها،افزایش شیر مادر ،اشتها آور،ادرار آور

قوی،ضد:تب و لرز،انگل،یبوست،سردرد،سنگ مثانه،بلغم و صفرا

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

 

16-چای به لیمو                                                           طبیعت:گرم

خواص:آرام بخش،خواب آور در شب،تقویت حافظه و معده،رفع درد شکم،خستگی،صدای

گوش،ضد:میگرن،سردرد،سرگیجه،تپش قلب،نفخ،آسم،اسپاسم

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.


17-چای آویشن                                                              طبیعت:گرم

خواص:تقویت اعصاب بینایی،جهاز هاضمه،معده،کبد و کلیه،بالا برنده فشار خون،باز کننده

انسداد،خشک کننده،تحلیل بادها و بلغم،لطیف کننده غذاهای غلیظ،اشتها آور،ادرار آور،جاری کننده

 حیض،تنقیه ریه،معده  روده ها و کبد از رطوبت بلغم،رفع کولیت های مزمن،افزایش شیر مادر،پاک کننده

سینه،باز کننده گرفتگی های روده،ضد:انگل،رطوبت بدن،صفرا،زکام،سرفه،آسم،تنگی نفس،غلظت خون

 و ضد عفونی کننده و میکروب کش(شش برابر آنتی بیوتیک)

طرز تهیه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

 

18- چای اکلیل کوهی                                        طبیعت:گرم ومعتدل


خواص: گیاه معجزه گر قوی مقوی اعصاب، ادرادآور، پاک کننده ریه ها، بادشکن، تسکین درد کبد، برای

تنگی نفس ، مفید برای بیماریهای عصبی وتشج، تقویت معده وبدن، ضد عفونت کلیه،صفرا، بلغم ،

دلهره، اضطراب، آسم ،زکام، سیاه سرفه،  دردهای رماتیسمی استخوان وکمر،  سنگ کلیه ومثانه،

 کیسه صفرا، میگرن، بیخوابی، غلظت خون.

طرز تهیه: دو قاشق غذا خوری + دو لیوان  آبجوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

19- چای گزنه                                                      طبیعت:گرم و خشک


خواص: تحلیل ورم های سخت، چاق کننده بدنفباز کننده انسداد کبدو طحال، وفم رحم، تنقیه کننده ریه

 و معده، افزایش نیروی جنسی،ضد قند خون،غلظت خون،چربی،صفرا، بلغم، سنک کلیه، سرطان،

 امراض کلیوی و خون در ادرار، خونریزی ها، ریزش مو، خستگی، انگل، کرم روده

طرز تهیه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان  آبجوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.



20- چای مرزنجوش                                              طبیعت:گرم


خواص: آرام بخش اعصال، بهترین داروی میگرن کهنه ودرد شقیقه ها وسردرد،خلط اور،تب بر،اشتها

آور،تقویت عمومی بدن،ضد نفخ و ورم معده، اسهال، اخلاط مضره، سرما خوردگی.

طرز تهیه:ا مشت کوچک + دو لیوان  آبجوش در کتر ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.



21- چای ریوند چینی                          طبیعت:گرم و خشک به سمت تری


خواص: ضد برودت معده و کبد، ضد سرفه مزمن، تنگی نفس، سل، زخم ریه، زخم رودهف استسقاء،

 یرقان، مسهل اخلاط غلیظه و رقیقه، مدر، ضد دردهای کلیه، مثانه ورحم.

طرز تهیه: چند تکه از آن را + مقداری آب که آن را بپوشاند با شعله مستقیم آرام جوش آورده بعد آن را

با شعله غیز مستقیم 2 الی 3 ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی در آید .



22- چای استخودوس                                طبیعت: گرم وخشک

خواص: آرام بخش اعصاب ، تقویت کننده سلولهای مغز، افزایش شیر مادر، تحلیلی نفخ و گاز روده، فرح

 آور، باز کننده انسداد عروقی، مسهل بلغم و سودا خصوصا سودای مغز، ضد میگرن، زکام ، اسم،

 برونشیت، دل پیچه، رماتیسم، درد سینه، تنگی نفس، سرفه ، اگزما، ضد عفونی کننده دستگاه مجاری

 ادراری، در اکثر بیمارریها کاربرد دارد.


طرز تهیه: دو قاشق غذا خوری + دو لیوان  آبجوش ،در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.



23- چای فلوس                                         طبیعت:معتدل


خواص: مسهل صفرا، دافع اخلاط فاسد، ضد: افسردگی ، صرع، میگرن ، بواسیر، یبوست مزاج؛ تقویت:

 اعصاب، قلب، مجاری ادرار، دستگاه تنفسی.


طرز تهیه: یک قاشق غذا خوری + دو لیوان  آب سرد؛  با شعله مستقیم کمی بجوشد بعد با شعله غیر

 مستقیم دم بکشد.

24- چای زیر ه سیاه                                  طبیعت: بسیار گرم


خواص: لطیف کننده، قابض، برطرف کننده بادهای غلیظ، بالا برنده فشار خون، سوزاننده چربی اضافی،

 تصفیه خون، مدر، افزایش شیر مادر، تحلیلی گاز معده و روده، درمان تنگی نفس، تحریک اشتها؛

 تقویت: قلب وعروق معده.


طرز تهیه: 1 قاشق مربا خوری + دو لیوان  آبجوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.



25- چای بهار نارنج


خواص:آرامبخش، مفرح، نشاط آور، اشتها آور؛ تقویت: قلب، اعصاب، نیروی جنسی؛ رفع دل پیچه و گاز

 معده، تسکین درد سینه و سردرد های عصبی.


طرز تهیه: یک قاشق غذا خوری + دو لیوان  آبجوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

 

26- چای برگ درخت به                     طبیعت: گرم ومعتدل

خواص: قابض ، نرم کننده سینه، مقوی قلب، مفرح، نشاط آور.

طرز تهیه: 10 تا 15 عدد برگ را 20 دقیقه خیسانده و بشویید و در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف

مسی حرارت دهید و به محض اینکه به جوش آمده فورا شعله را ملایم کنید تا  آب بدون حرکت  شروع به

بخار کند و گاهی برگ ها را بر هم بزنید زمانیکه 3/1 بخار شد چای آماده است. (می توانیداز هل یا چوب

 دارچین برای برای معطر کردن استفاده کنید)

شاد و تندرست باشید

 

 

+ نوشته شده در  88/08/28ساعت 2:42  توسط طاها  | 

موقع بیماری گوشت ممنوع

سلام بر دوستان گلم

هنگام بیماری اولین کاری که از طرف همسران و مادران دلسوز سر میزند اینست که مقداری

 گوشت را به سیخ زده و برای بیمارشان کباب درست میکنند یا مقداری گوشت چرخ کرده را

                                        

  درون آب میندازند و به خورد بیمار میدهند 

البته کار این عزیزان فقط از سر مهر و عطوفت است اما...

در آزمایشگاههای تحقیقاتی از ۵ چیز برای کشت میکروارگانیزم هایی مانند میکروبها و

 باکتریها استفاده میشود که عبارتند از:

۱. آب گوشت (شیرابه گوشت)

۲.شکلات (که کلا مصرف آن ممنوع است و  در خانم ها کیست تخمدان ایجاد میکند)

۳.خون

۴. بلاژونا (اگر اسمش را اشتباه ننوشته باشم) که نوعی پروتئین است.

۵. آوار (اسم این را هم شک دارم) که همان ژله نرم روی شیرینی های قنادی است و از

 دو نوع جلبک درست میشود و افسردگی را تشدید میکند

بحث ما بیشتر روی دو مورد اول یعنی گوشت و شکلات است.

از آنجا که اینها در کشت میکروبها بسیار قوی عمل میکنند پس در واقع با مصرف اینها  در

زمان بیماری غذای میکروب را در اختیارش قرار میدهیم و در واقع آنرا زیاد میکنیم و 

 بیماری تشدید میشود که معمولا درد بیمار بعد از مصرف کباب بیشتر میشود

نکته جالب و قابل توجه دیگر اینست که اگر در آزمایشگاه بر روی میکروبها عسل بریزیم به

سرعت از بین میروند و این از خاصیتهای ضد میکروبی عسل است که آنرا بعد از صدها سال

قابل مصرف نگه میدارد بطوری که عسل دفن شده همراه با رامسس دوم فرعون مصر هنوز

 قابل مصرف است.

                           

در رابطه با خواص بیشمار عسل در پستهای بعدی مفصلا مینویسم اما فعلا به این حدیث 

 علی(ع) اکتفا میکنم که فرمود: تعجب میکنم از کسی که عسل بخورد و بیمار شود

پس یادمان باشد علاوه بر رعایت موارد ذکر شده در پست قبلی در زمان ابتلا به بیماری

خصوصا بیماری های عفونی از مصرف گوشت به شدت پرهیز کنیم

شاد و تندرست باشید

+ نوشته شده در  88/08/27ساعت 0:4  توسط طاها  | 

هفت اصل پیشگیری از بیماریها

سلام دوستان

موارد ذیل هفت اصل پیشگیری از ابتلا به بیماری ها هستند( برگرفته از کلام گهربار ائمه و

 اندیشمندان طب گیاهی و اسلامی) 

1.       تا زمانی که گرسنه نشده اید، بر سر سفره ننشینید.

2.       کمی قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید.

3.       شبها قبل از خواب حتما اجابت مزاج انجام شود.

4.       تنها زمانی که در سلامت و نشاط به سر می برید، هر نوع غذایی که هوس کردید میل

 کنید (البته به استثنای غذاهای ممنوعه).

5.       هنگام کسالت و بی میلی از هیچ نوع مواد خوراکی و نوشیدنی استفاده نکنید.

6.       هرگاه اولین لقمه غذا را در دهان گذاشتید و احساس خوبی به شما دست نداد، غذا

میل نکنید تا کاملا اشتها پیدا کنید.

7.       هنگام بیماری یا کسالت، هر نوع خوراکی یا غذا را که هوس کردید میل نکنید، بلکه

 عکس آن غذاها را میل کنید.

امید است با رعایت موارد فوق همیشه سالم و تندرست باشید.

و اما شاید سوال پیش بیاید که غذاهای ممنوعه کدامند؟

غذاهای ممنوعه:

چاي، قند و شكر، شيريني جات قنادي، هر چيزي كه با قند و شكر تهيه مي شود. سرخ

كردني، فريز شده، زودپز شده. سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، لبنيات، مرغ و

تخم مرغ ماشيني، غذاهاي چرب و پرحجم، ماكاروني و لازانيا، كليه غذاهاي ساندويچي،

 همراه غذا مايعات. دوغ و نوشابه، تند و سريع غذا خوردن، آب يخ، بستني، تنقلات مصنوعي،

 قهوه، نسكافه، غذاي پخته شده با مايكروفر.

+ نوشته شده در  88/08/26ساعت 0:30  توسط طاها  | 

چای و مضرات آن

سلام دوستان

تا الان شاید بیش از هزار بار از رسانه های مختلف درباره چای و خاصیت ضد سرطانی!!! آن

 شنیده باشید (البته این رسانه ها همونایی هستن که تخم هندوانه که عامل بیش از

۵۰ بیماری است را سرشار از انرژی و ویتامین فلان و بمان معرفی میکنه و تخم کدو که سالم

 ترین و مفیدترین نوع از تنقلات هست رو عامل ابتلا به کرم کدو میدونه)

بگذریم... درد دلها زیاد است و قدرت تولید کنندگان و تجار زیادتر!!!

اما بگوییم از چای و مضرات مصرف آن:

تاریخچه ورود چای به ایران بر میگردد به زمان قاجار.  برای فروش و جا انداختن این محصول

 سمی تبلیغات گسترده ای شروع شد از جمله اینکه اولین نفری که چای را وارد کرد آنرا

 درون عصا ریخت و به ایران آورد و ...

                                        

با مراجعه به کتب طبیبان و علمای آن دوران به یک نامه برمیخوریم که بسی جای تامل دارد

 متن نامه به شرح ذیل است:

اعلی حضرتا...

چرا میخواهید گیاهی را در کشور باب کنید که حتی الاغها به مزارع آن حمله نمیکنند... چای

عامل سودا و سودا عامل سرطان است...

با توجه به نظر اطباء و علمای آن زمان و البته نظر بزرگان معاصر و اهل نظر در این وادی  چای

 عامل سرطان است نه دشمن سرطان

تذکر مهم: مصرف چای علاوه بر سرطانزایی در تولید کیست پستان مخصوصا در بانوان عامل

 تقریبا اصلی و درجه یک میباشد

راستی یک سوال... ایرانی ها قبل از ورود چای به ایران چه جایگزینی برای آن داشتند؟

جوابش را اگر عمری بود در پست های بعدی مفصلا خدمتتان عرض مینمایم

 

+ نوشته شده در  88/08/24ساعت 23:43  توسط طاها  | 

تشخیص بارداری به روش بوعلی سینا

بو علی سینا ۱۰۰۰ سال پیش روشی برای تشخیص بارداری ابداع کرد که هنوز هم بدون

کوچکترین درصد خطا مورد استفاده بزرگان طب سنتی و اسلامی میباشد.

روش تشخیص به شرح ذیل است:

چنانچه احتمال بارداری دادید و به باردار بودن خود شک کردید یک حبه سیر را آرام پوست

 بگیرید جوری که زخمی نشود (چون زخمی شدن سیر باعث زخم و سوزش میشود.) سپس

 سیر را تمیز شسته و در واژن شیاف کنید. سپس ۱۵ دقیقه بر روی پهلو دراز بکشید و پس از

 آن اگر کسی کنار شما ایستاد و گفت بوی سیر میاید یعنی شما باردار نیستید و اگر بوی

 سیر نیاید باردار هستید.

+ نوشته شده در  88/08/23ساعت 23:23  توسط طاها  | 

طرز تهیه سوپ مخصوص سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا از جمله آنفولانزای آمریکایی،نوع A

مقداری مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی سوپ آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به سوپ فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.
این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی و دفع کننده ترشحات و اخلاط سینه نیز می باشد. جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این سوپ در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
تذکر :
-    بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
-    در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک عدد ماهیچه گوسفند نیز به سوپ اضافه کرد.
-    گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.

منبع: دکتر حسین روازاده متخصص طب گیاهی و اسلامی
+ نوشته شده در  88/08/23ساعت 0:16  توسط طاها  |